Montage, demontage och maskinflytt2018-11-26T13:31:00+00:00

Vårt Tjänsteutbud:

Maskinmontage, Maskinflytt, Maskinrenovering

Kulpolering, Metallarbeten & mycket mer!

Andra tjänster:

  • Processlinjer
  • Rörsvetsning
  • Maskinflytt
  • Linjeflytt
  • Rördragning
  • Maskintillverkning
  • Processrör
Förflyttning av en maskin eller en hel produktionsanläggning kan vara  både krångligt och svårt– och blir oftast onödigt dyrt. Det ställer även krav på att du ska planera logistiken. Proswede erbjuder maskinflytt & demontage till bra priser med oslagbara specialister inom industriservice och logistik. Lämna hela flyttkedjan i våra trygga händer, oavsett om flyttningen sker nationellt eller internationellt. Vi monterar ner maskinerna, tar hand om transporten och ser till så att du snabbt kan komma igång i den nya anläggningen. Vår målsättning är att göra maskinflytten så smidig & enkel som möjligt för er. Välkommen till Proswede!
Skräddarsydda lösningar på maskin-demontage med innehåll utifrån era behov, allt från projektledning till kompletta helhetslösningar.Vi utför enskilda maskinflyttar till hela verksamhetsomställningar.

Proswede besitter många års erfarenhet av tunga och komplicerade flyttar, maskinomställningar och installationer åt industrin. Vi ställer gärna upp redan från projektstarten och hjälper sedan till att planera och utföra allt från demontage, transport till montage, oavsett det är inom lokalen, Sverige eller utomlands!

Vi har stor kompetens, många branch-specialister & en egen lokal att tillgå på 3000m2 i Hörby. Varför? tids- och kostnadseffektivt för dig som kund då du själv slipper styra projektet för att få maskinen eller produktionsutrustningen att börja producera igen. Enkelt, prisvärt & Tryggt.

Behöver du hjälp med renovering, modernisering eller avveckling av maskiner? Proswede Säljer, Köper & renoverar de flesta industrimaskiner till bra pris. Hos oss får du hjälp av erfarna specialister, smeder & svetsare med erfarenhet från hela världen.

Slå en signal eller skicka en förfrågan via hemsidan så tar vi en titt på just din maskin eller projekt & skräddarsyr lösningen utifrån era behov.

För att göra det enkelt kan sägas: Vi kan bygga det mesta. Allt från färdiga maskiner som ska monteras, till skräddarsydda trummor eller delar. Vi tillverkar prototyper. Vi bygger företrädesvis i rostfritt men bearbetar/svetsar givetvis andra material om så önskas . Vi kan bygga det mesta. Vi kan ofta hjälpa till från början till slut i ett projekt. Vi har mångårig erfarenhet. Det är sällan vi anser projekt vara för stora eller för små att lösa.

Proswede har med sin 3000m2 stora lokal möjlighet till både produktion, blästring & renovering. Enklast är att slå en signal på 0415-100 01 och beskriva dina behov, men med vår flexibilitet & Kompetens får du troligtvis ett ja oavsett vad du vill ha hjälp med.

Varför anlita Proswede?

Vi värdesätter kvalitativt genomföra projekt framför allt annat och detta uppnår vi genom att ha de bästa och mest talangfulla medarbetarna inom branschen för att alltid kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder.

Vi är verksamma över hela världen & har tillgång tillgång till allt från certifierade svetsare till maskinförare.

Vad säger våra kunder?

Kommer snart
Kommer snart, Avada
Kommer snart
Kommer snart, Avada
Kommer snart
Kommer snart, Avada